BBC - The end

We had to cancel the organization of BBC18 because not enough teams registered. The junior BBC on Sunday has also been cancelled.

Too bad. We enjoyed playing on the beach, and we will continue to do so every summer for practice.

BBC out for good!

 

BBC17 Resultaten

Als je over beachfrisbee praat in België dan is er maar 1 ploeg: Freezzz Beezzz. Ook de 10e editie van ons strandtornooi werd gewonnen door onze eerste ploeg, voor de 6de keer op rij en een 7de keer in totaal. Door een misverstand met de datum viel het tornooi dit jaar samen met Tournee General in Helchteren waardoor we maar 12 teams hadden in de open divisie, dit moet volgend jaar beter!

De finale werd gewonnen tegen Gentle Open met 13-7. We maakten het verschil in de eerste helft die we afsloten met 7-1, daarna deed Gentle goed mee. Ondanks de zeer slechte weersvoorspellingen hebben we het hele weekend goed weer gehad!

Eindstand

1. Freezzz Beezzz 1
2. Gentle Open
3. Tabasco

Lees meer

BBC17 Resultaten JR

De tweede editie van de juniordivisies ging een stuk vlotter als vorig jaar wegens een pak minder wind. In de U17 divisie won Jetset van Gentle Torpedos en bij de U14 was de finale een derby tussen Wannabeezzz A en B

U14

1. Wannabeezzz A
2. Wannabeezzz B
2. Gentle Torpedos zwart
3. Gentle Torpedos groen

Lees meer

BBC16 Resultaten

Freezzz Beezzz blijft indrukwekkend op het strand. Voor de 5de keer na elkaar en voor de 6de keer in 9 edities wonnen we BBC. Door de wind en een sterke tegenstander Diabolic Heaven bleef het spannend tot het einde, maar werd toch gewonnen met 8-6.

Eindstand

1. Freezzz Beezzz 1
2. Diabolic Heaven 1
3. Gentle Open

Lees meer