Skybowl 2017

23/04/2017 - Als voorbereiding op het Belgisch kampioenschap volgende week ging onze eerste ploeg dit weekend naar Zwitserland, Wintertur om precies te zijn, voor Skybowl, het jaarlijkse tornooi van de plaatselijke ploeg Skyhawks. Er deden vooral Zwitserse teams mee. Onze boys gingen goed mee en plaatsen zich voor de kwartfinale maar daar was TheBigEZ te sterk. We werden uiteindelijk 6de op 16 teams. Flying Angels Bern won de finale tegen TheBigEZ

 

BUOC 2017 Weekend 2 Team 2

30/04/2017 - Het voorbije weekend speelden we in Leuven voor ons het 2de en laatste weekend van het Belgisch kampioenschap. Met onze jonge ploeg werd het terug een moeilijke tweedaagse. Het was zeer leerzaam maar we verloren wel opnieuw al onze matchen. Uiteindelijk werden we 21e op 51 teams. Volgend jaar spelen we een divisie lager in derde

Alle resultaten vind je op www.belgianultimate.be/schedules-results

 

BUYOC 2017

23/04/2017 - In Gent ging vandaag het Belgisch outdoorkampioenschap door voor U14 en U17 teams. Onze 2 U14 teams deden het super en haalden beide de halve finale. Enkel de Gold ploeg wist zich te plaatsen voor de finale waar Mooncatchers te sterk was met 10-6. De Black ploeg werd mooi derde op 8 teams.

Ons U17 team had het lastiger en werd 5de op 8 teams. Onze jonge garde wist terug grote stappen voorwaarts te zetten. Knap!

Lees meer

BUL divisie 2 match 2

22/03/2017 - Verslag van Silke: Na een iets te korte opwarming, zijn we vol moed begonnen aan de wedstrijd tegen The Flying Spartans. Het eerste puntje was voor ons. Na een paar droevige afwerkingen in de eindzone kon Kortrijk ook scoren. Zo liep het een tijdje gelijk op. Plots konden we toch 2 punten na elkaar scoren en die voorsprong hebben we even kunnen behouden. Alsook na een perfecte uitvoering van onze 'ROOD' #boekjestyle. Jammer genoeg konden we de voorsprong niet behouden en kwam het dan toch nog aan op een universe... Dank aan Sofie en Merlijn voor het verlossende laatste punt en de overwinning voor de Beezzz 10-11!!

Freezzz Beezzz wint Costa Brava 2017

10/04/2017 - Dit weekend speelden we met onze mixed ploeg in Lloret de Mar in Spanje. Vermits we in de winning mood zijn werd er nog een staartje aan ons sterk jaarbegin gebreid. In de kwartfinale waren we te sterk voor de nationale ploeg van GB met 11-10. In de halve finale werd de nationale ploeg van Ruslang geklopt met 12-11. In een winderige finale wonnen we van de winnaard van vorig jaar Winds 'n Roses met 13-9!