Start to frisbee

Start to frisbee

11/10/2016 - Update: we mochten de voorbije 2 maand een 20-tal nieuwe leden verwelkomen.

Schitterend! Om hen een zo goed mogelijke opleiding te geven houden we een tijdelijke stop tussen 23 oktober en eind december 2016; in die periode is het niet mogelijk om te starten met frisbee in onze club. Tijdens de maand januari 2017 zijn nieuwe leden terug welkom om te komen proberen

06/09/2016 - Ons nieuw seizoen gaat van start op zondag 11 september. Nieuwe leden trainen op zondagochtend van 10 tot 12u op veld 12 in de Gulden Kamer in Sint-Kruis Brugge. Je kan het veld bereiken via de Geralaan; rij over de parking naar links en daar zie je ons veld liggen. We hebben kleedkamers en de spelers kunnen douchen na de training.

Zorg voor een licht en donker T-shirt en ideaal kom je spelen met voetbalschoenen of andere schoenen met noppen zodat je niet uitglijdt.

De eerste 3 trainingen zijn vrijblijvend, als de sport iets voor jou blijkt dan vragen we om aan te sluiten.

We starten vanaf de leeftijd van 10 jaar, oudere sportievelingen zijn uiteraard eveneens welkom. De leeftijd van onze leden varieert tussen 10 en 40 jaar.

Om enigszins een idee te hebben van het aantal nieuwe leden vragen we wel om te laten weten dat je komt door te mailen naar info [at] frisbee.be of door het contactformulier in te vullen op onze website via deze link: contactformulier