Start to frisbee

Op 5 september start ons nieuwe seizoen. Geïnteresseerde nieuwe spelers zijn welkom op deze trainingsmomenten in september:

  • Geboren in 2009 of later? Nog een jaartje geduld graag, onze jeugdwerking start vanaf 10 jaar
  • Geboren in 2003 - 2008? Je bent welkom op zondagochtend 9, 16, 23 en 30 september van 10u tot 12u op veld 12 op het sportcentrum de Gulden Kamer, ingang langs de Geralaan
  • Geboren in 2002 of vroeger? Je bent welkom op woensdagavond 5, 12, 19 en 26 september van 20u tot 22u eveneens op veld 12 van de Gulden Kamer 

Wil je meer info dan kan dat via ons contactformulier op deze link. Laat via hetzelfde contactformulier wel even weten als en wanneer we je mogen verwachten, dat maakt de organisatie van de training een stuk makkelijker. 

We verwachten alle sportievelingen vanaf 10 jaar, meisjes of jongens. Al naar gelang de leeftijd hebben we verschillende groepen en verschillende trainingsmomenten. Hou er wel rekening mee dat ultimate frisbee een intensieve sport is waar veel gelopen moet worden! Zorg voor goede loopschoenen, bij voorkeur met noppen, zodat je niet uitglijdt op het natte gras. Breng een fles water mee voor in de pauzes en ook een rood en zwart T-shirt om op het einde van de training een wedstrijdje te kunnen spelen.

Als je beslist om aan te sluiten dan bedraagt het lidgeld 105 euro als je werkt en 70 euro voor studenten, junioren & werkzoekenden. Inbegrepen in het lidgeld : huur van de zalen, terreinen en kleedkamers, verzekering, verplaatsingsonkosten voor Belgische tornooien en competities, gedeeltelijke tussenkomst in de verplaatsingskosten voor buitenlandse tornooien. Ons seizoen loopt tot 31 augustus.

Hier vind je het promofilmpje voor onze vereniging.