Freezzz Beezzz Mixed wordt 12e op BUMOC

21/10/2018 - Na heel veel moeite om een ploeg samen te stellen, kunnen we toch aan de BUMOC beginnen met 14 spelers op zaterdag en 15 op zondag. Alvast bedankt aan alle spelers die ons uit de nood hielpen!

 

Onze eerste match op zaterdag is tegen Flying Puinguins. We komen voor tot 8-2 en kunnen onze voorsprong bewaren. We winnen met 13-8. De tweede match is tegen een heel sterk Mooncatchers team. We verliezen met 9-14. Het was een hele toffe match met een goeie spirit! Op dat moment beseffen we al dat we de zondag om 9 uur zullen moeten spelen...

De laatste match verliezen we van een heel sterk Gentle Collaboration met 7-15. Hier had meer ingezeten.

We wisten het al vroeg op zaterdag, onze eerste wedstrijd op zondag is om 9 uur tegen de tweede ploeg van Flying Rabbits. Door pech onderweg, kunnen we slechts met 7 spelers aan de match beginnen. Al snel volgden gelukkig de rest van ons team. En best. We komen even op een kleine achterstand, maar kunnen dan weer alles op alles zetten. We winnen met 9-7. Zekerheid van plaats 9 tot 12.

Freespect volgt met een sterk team. Een mooi mixed team vooral met goeie vrouwtjes! We verliezen met 9-13. Ook hier had van onze kant meer ingezeten.

De laatste match is tegen dezelfde tegenstander als onze allereerste wedstrijd van het tornooi, Flying Pinguins. Een zeer intense match, veel calls, minder goeie spirit dan de eerste match, maar van onze kant wel meer vechtlust!! Jammer genoeg sluiten we af met een verlies, 9-11.

We eindigen op de 12e plaats. We weten nu wel zeker dat we in die eerste divisie thuishoren. Er zat meer in, maar we waren er immers niet met ons basisteam. Een heel fijn weekend was het, een nieuwe ervaring voor sommige spelers en we nemen alle werkpunten mee naar de volgende tornooien.

Gentle Coop werd Belgisch Mixed kampioen, proficiat!

Team zaterdag:

Team zondag: