Freezzz Beezzz wordt 8e op het EK beach voor clubs

28/10/2018 - In Castelldefels - net onder Barcelona in Spanje - werd dit weekend voor de eerste keer het Europees clubkampioenschap beachfrisbee georganiseerd. Onze jongens van de eerste ploeg namen hieraan deel en deden het vrij goed.

In een poule met FAB (SUI) en Fendisc (ESP) werden we 3de na 2 nipte nederlagen, later zouden beide teams zich voor de halve finale plaatsen, we zaten dus duidelijk in de sterkste poule. De prequarter tegen het Portugese Vira'O'Disco werd vlot gewonnen met 13-7. In de kwartfinale was het Spaanse Murcielagos net iets te sterk. We verloren met 10-12 nadat we halverwege de match nog 8-5 voor stonden. De laatste 2 matchen verloren we eveneens waardoor  we op de 8e plaats eindigden. Net de bovenste helft maar we hadden toch het gevoel dat er meer had in gezeten.

Het Russische team RealFive won de finale met 10-9 van Fendisc. Bij de dames wonnen de Duitse meisjes van Seagulls de finale van Cosmic uit Rusland met 10-9. En in de mixed ten slotte won Grut uit Nederland van het Russische team Midnight Cobras met 13-12.

Je vindt alle resultaten hier