BUMIC Dag 3

10/02/2019 - Indoor mixed, speeldag 3

Freezzz Beezzz Mixed 1

We beginnen onze eerste match tegen Glory owls mixed. We komen traag op gang en zij kunnen de halftime nemen 6-7. Het tweede deel van de match vallen ze wat stil en wij winnen met 10-7.

De tweede match wordt een pittige tegen Jetset. We komen bijna achter, maar toch niet. Na de halftime herpakken we ons en lopen we uit tot 9-5. We hebben een tweede overwinning op zak. Goed begonnen is half gewonnen, en maar goed.

We konden dit jaar nog niet winnen tegen Diabolic Heaven, dus we probeerden daar nu verandering in te brengen. Het was een zeer intensieve en spiritvolle strijd, maar het mocht niet baten. We verliezen met 8-9-na universe. De winst tegen Hasselt zal zoals vorig jaar moeten wachten tot de play offs ;-)

De laatste wedstrijd beginnen we goed met een break tegen Gentle, maar de pret duurde niet lang. We maken veel foutjes en Gentle straft ons hier onmiddellijk voor af. We kunnen niet meer bieden en verliezen met 4-13.

Door een driehoekje met Hasselt en Leuven en onze winst tegen Jetset, eindigen we toch verrassend op de tweede plaats. Op naar de play offs!

Freezzz Beezzz Mixed 2

De laatste dag van de BUMIC, eens niet in Brussel of Luik maar gewoon thuis in het KTA. Nog steeds in divisie 7 dus de drang naar een plaatsje in divisie 6 is des te groter.

Onze eerste match is tegen de White Foxes, een ploeg waarbij een winst mogelijk is en toch lukt het ons niet vanaf het begin een voorsprong te maken. Gelukkig kunnen we onze krachten bundelen bij een universe point wat de match doet eindigen op 7-6 in ons voordeel.

Drie matchen rust en we kunnen starten tegen outfibouquettes waartegen we in Luik 2 keer verloren. We kennen hun speeltechniek ondertussen wat en wisten voor wie op te passen. Deze keer waren we van plan hen niets te geven, we slaagden in onze missie en wonnen alweer met 7-6. We eindigden dus op plaats 1 in onze poule en opnieuw 3 matchen tussen om op volle kracht te komen.

De mixed ploeg kwam terug van hun speeldag in Heverlee om nog wat te supporteren en met effect want de derde match van de dag, tegen de glory owls wonnen we met 9-4. Onze hoofden bleven koel, hier en daar werd gedoken en een plaats in divisie 6 was waarvoor we vochten. Met deze winst werd het werkelijkheid en ging het nog om plaats 1 en 2 in divisie 7.

Opnieuw kwamen we uit tegen de outfibouquettes en wilden we hen niets geven. We wisten dat zij de winst even hard wilden als ons dus moesten we vanaf het begin paraat staan. Het loonde met een 6-5 overwinning en dus een 4 op 4 winst op deze laatste BUMIC-dag.