FBZ ONE Road to BUOC

31/03/2019 - Vandaag mochten we vroeg opstaan om ons naar Mechelen te begeven voor onze oefenmatchen tegen Jet Set, Mooncatchers en het Nederlands national open team.

Bij onze eerste 2 matchen was het weer minder maar bij onze laatste match kwam de zon toch nog eens af. We gingen naar daar vooral om onze defense die het Italiaans duo ons heeft aangeleerd te trainen en te verbeteren en daar zijn we zeker in geslaagd. De eerste match tegen Mooncatchers hebben we verloren, maar we hebben wel stevig ons best gedaan om het moeilijk te maken voor de Brusselaars (zoals altijd).

De volgende match tegen Jet Set jammer genoeg ook verloren. Onze defence werd beter bij elk punt, de coaches gaven de juiste tips en wij werkten gewoon nog harder. het was zeker geen slechte match.

De derde en ook de laatste match tegen de Nederlanders speelden we heel sterk in offence en in defence. We gingen weer ten onder maar wel als een team! We hebben ons team weer een beetje versterkt in defence en in offence ook. We kunnen zeker trots zijn op wat we gedaan hebben op deze mooie zondag.

Nog 4 weken tot het Belgisch kampioenschap!