Freezzz Beezzz

Ons team werd opgericht in november 1986 door Jan Loontiens en Guido De Meulenaere. Deze 2 spelers leerden ultimate frisbee spelen in hun studententijd in Leuven. Na de studies konden ze hun enthousiasme overbrengen op heel wat Bruggelingen. Door de jaren heen groeide het aantal leden gestaag en intussen zijn we met zo'n 100 leden en hebben we een bloeiende jeugdwerking.

De laatste 20 jaar hebben we ook al aardig wat prijzen gesprokkeld. Het eerste tornooi werd gewonnen in februari 1998 in Enschede. Sindsdien werden we meermaals kampioen van Belgie indoor. Vanaf de winter van 2000-2001 speelden we 5 seizoenen mee in de Nederlandse indoorcompetitie. Het eerste jaar werden we vice-kampioen. In de seizoenen ’01-’02 en ’02-’03 konden we de titel vieren. We werden ook al 7 maal Belgisch beachkampioen en in oktober 2013 werden we voor het eerste Belgisch outdoorkampioen in de mixed divisie. In april 2015 volgende de eerste Belgische outdoortitel en in de zomer van 2017 werden we opnieuw outdoor kampioen. In 2017 slaagden we er als eerste Belgische team in om kampioen te worden op gras, in zaal en op het strand! In 2014 (Lecco, Italië) en 2018 (Cincinatti, Ohio, USA) speelden we mee op het wereldkampioenschap voor clubs.

Om de exacte uurregeling van de trainingen - en eventuele uitzonderingen - te weten check je best het trainingsschema : klik hier

Vragen ?

Stuur ons een mailtje via het contactformulier : klik hier

Bank

Voel je de dringende nood om je schulden of lidgeld te betalen,
dan kan dat op BE41 7755 4780 6410 op naam van Freezzz Beezzz.

Beginners

Momenteel houden we een ledenstop, nieuwe leden zijn terug welkom in januari 2019. Heb je interesse in onze sport dan kan je gratis 3x komen proberen om te testen of ultimate frisbee de ideale sport voor je is. De minimumleeftijd is 10 jaar, geboortejaar 2008. Hou er rekening mee dat er veel moet gelopen worden, ultimate is een zeer intensieve sport!

Heb je interesse laat dit dan even weten via het contacformulier: klik hier

Voor het trainingsschema : klik hier

Lidgeld

Het lidgeld loopt van 1 september 2018 tot en met 31 augustus 2019 en bedraagt :

  • € 105 wanneer je werkt
  • € 70 voor alle anderen

Inbegrepen in het lidgeld : huur van de zalen, terreinen en kleedkamers, verzekering, verplaatsingsonkosten voor Belgische tornooien en competities, gedeeltelijke tussenkomst in de verplaatsingskosten voor buitenlandse tornooien.

 

Palmares

Ons palmares staat als een huis en elk jaar doen we ons best om het nog meer te verfraaien!

Lees meer

Bestuur

Bestuursleden Freezzz Beezzz vzw

Het dagelijks bestuur bestaat uit deze 8 leden:

Boris Van de Loock - voorzitter & verantwoordelijke PR

Guido De Meulenaere - erevoorzitter

Jan Loontiens - ondervoorzitter

Geoffroy Meyns - verantwoordelijke tornooi-organisaties

Glenn Nolf - secretaris & penningmeester

Steven Stroo - verantwoordelijke jeugdwerking U14

Jord Laporte - verantwoordelijke jeugdwerking U17

Silke Nolf - verantwoordelijke sportieve cel

Lees meer

Vervoerskosten

Wanneer je met de auto van Gent naar Brugge of van Brugge naar Zeebrugge rijdt voor een training of wanneer je voor een Belgische competitie of tornooi je auto vollaadt met extra spelers dan komt de clubkas tussen voor je vervoerskosten.

Lees meer

  • 1
  • 2