Start to frisbee

Start to frisbee

Op 6 september 2023 start ons seizoen en nieuwe jeugdspelers kunnen dan terug aansluiten bij Freezzz Beezzz

Update 1 oktober 2023: start to frisbee is voorbij. Je kan niet meer aansluiten bij onze vereniging. In september 2024 kan je een nieuwe poging wagen

Nu de meest succesvolle zomer van het Belgische frisbee ooit op z'n einde loopt is het tijd om terug van start te gaan met het nieuwe seizoen. Wil je ultimate frisbee spelen en wie weet later ook vice-wereldkampioen of Europees kampioen worden zoals 7 van onze leden? Dan is nu het moment om te starten met onze sport!

Onze trainingen gaan door op het sportcentrum de Gulden Kamer in Sint-Kruis Brugge, ingang langs de parking op het einde van de Geralaan. Volg de richtingsaanwijzers naar veld 12.

Geïnteresseerde nieuwe spelers zijn welkom op deze trainingsmomenten in september:

 • Geboren in 2014 of 2015?
  De U11 traint op woensdagnamiddag van 16u tot 17u op veld 12. Je bent welkom voor initiaties elke woensdag van september

 • Geboren in 2011, 2012 of 2013?
  De U14 traint op zondagochtend van 10u tot 12u op veld 11. Je bent welkom voor initiaties op 10, 17 of 24 september

 • Geboren in 2008, 2009 of 2010?
  Onze U17-spelers trainen op woensdag van 18u45 tot 20u15 en op zondag van 10u tot 12u op veld 12. Je bent welkom voor initiaties elke woensdag van september of op zondagen 10 of 24 september (op zondag 17/9 is er geen training voor de U17 omdat er dan een tornooi is voor hen op het strand van Zeebrugge)

 • Meisjes of jongens geboren in 2007 of eerder?
  Je kan bij onze club jammer genoeg niet meer starten als nieuw lid. Enige uitzondering is er als je al ervaring hebt met onze sport. Door de grote groei de laatste jaren is het niet meer mogelijk om "oudere" nieuwe spelers in te passen in de teams waarbij alle andere spelers al de nodige ervaring hebben. Vul het contactformulier in als je meer informatie wenst

Wil je eens testen of onze sport iets voor jou is? Vul dan het contactformulier in op onderstaande link. Laat dan wel even weten wat je geboortejaar is en wanneer we je mogen verwachten. Je kan niet zomaar opduiken op training zonder iets te laten weten!

We verwachten alle sportievelingen van geboortejaren 2008 tot en met 2015, meisjes of jongens. Hou er rekening mee dat ultimate frisbee een zeer intensieve sport is waarbij veel gelopen moet worden. Zorg voor goede loopschoenen, bij voorkeur met noppen, zodat je niet uitglijdt op het mogelijke natte gras. Breng een fles water mee voor in de pauzes en ook een rood en zwart T-shirt om op het einde van de training een wedstrijdje te kunnen spelen.

De eerste 3 trainingen waaraan je deelneemt zijn vrijblijvend. Als je daarna beslist om aan te sluiten dan bedraagt het lidgeld 120 euro voor de jeugdspelers van U11, U14 of U17. Het lidgeld voor alle andere spelers bedraagt 150 euro. Inbegrepen in het lidgeld: huur van de zalen, terreinen en kleedkamers, verzekering, inschrijving en verplaatsingsonkosten voor Belgische competities, gedeeltelijke tussenkomst in de verplaatsingskosten voor Belgische of buitenlandse tornooien. Ons seizoen loopt tot 31 augustus. Voor de jeugd zijn er trainingen tot eind mei, de andere teams hebben ook tijdens de zomer strandtrainingen in Zeebrugge als er voldoende interesse is.

Enkel in september 2023 kan je vrijblijvend maximaal 3 testtrainingen meevolgen. Vanaf oktober laten we enkel nog aangesloten leden toe, ook al heb je op dat ogenblik minder dan 3 testtrainingen bijgewoond.

Check onze agenda voor de trainingslocaties en -momenten

 

Hieronder vind je het promofilmpje voor onze vereniging. Tot binnenkort?